Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dižāpas, kempings

Dižāpas, kempings

Dižāpas, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 26396247
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūta Usmas ezera krastā.Saule, vējš un mazā jūra(Usma).Iespēja atpūsties gan mājiņās, gan ar teltīm.Pagatavot gardu maltīti uz ugunskura, vai nokūpināt paša noķerto zivi. Pēršanās melnajā čigānu pirtī ar smaržīgajām slotiņām.Laivu noma,cope, katamarāns.Bērniem šūpoles un batuts, gokartu noma (līdz 10 gadiem), mazajiem smilkšu kaste ar mantām.Smilkšaina pludmale, laipa. Pieejams kafijas automāts.
Atstājiet savas rūpes pilsētā un saplūstiet ar dabu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi Skatīt vairāk   Kempinga mājiņas    Kempings pie Usmas ezera Skatīt vairākPirtis    Čigānu pirts Skatīt vairākNaktsmītnes    5-vietīgas mājiņas    Kamīnzāle Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairākIzbraucieni ar motorlaivām Peldvietas Skatīt vairākSērfošana Nojume svinībām un pasēdēšanai Terases atpūtai un svinībām Ugunskura vietas Sporta pasākumi Telšu vietas Šūpoles Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairākMakšķerēšana Piknika vietas Skatīt vairākSēņošana Ogošana Peintbols (iepriekš piesakot)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 305657
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1483433


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Visi banneri